laoder img
Gece Tema
Başarılı Bir Site Nasıl Oluşturulur?

Başarılı Bir Site Nasıl Oluşturulur?

İnsanların en az yüzde 70-80'ı istedikleri ürünleri-hizmetleri aramak, incelemeleri okumak, fiziksel konumları veya çalışma saatleri dahil olmak üzere bir şirket hakkında daha fazla bilgi edinmek için internete girmektedir. Bu, başarılı şekilde iş yürütmek için bir web sitesine ihtiyacınız olduğu anlamına gelir.

Teknoloji, işletmelerin çok para harcamadan profesyonel ticari bir siteye sahip olmasını kolaylaştırmıştır. Birkaç ipucu ve yönerge ile işletmenizin güvenilirliğini artıracak işlevsel bir site oluşturabilirsiniz.

Başarılı site oluşturmak için atmanız gereken birkaç adım:

Sitenizin Amacını Belirleyin

Yapmanız gereken ilk şey, sitenin neyi başarmasını istediğinizi bilmektir. Sitenizin tüketicilerinize şirketiniz, sunduğunuz ürünler, hizmetler hakkında daha fazla bilgi vermesini istiyor musunuz veya ürünlerinizi doğrudan müşterilere satabileceğiniz bir e-ticaret mağazası mı istiyorsunuz?

Bir siteyi nasıl kullanacağınızı bilmek, tasarım sürecine yardımcı olacaktır.

Bir Alan Adı Seçin

Alan adınız, sitenize vereceğiniz benzersiz adrestir. Birçok işletm, tam adlarını alan adları olarak kullanır.

Adı seçerken ne yaptığınızla, ne kadar alakalı olduğunu düşünün. Alan adına sahip olduğunuzda hemen satın alıp kaydettirmelisiniz.

Bir Web Sitesi Oluşturucu Seçin

Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç ücretsiz site oluşturucu vardır. Bu platformlar nasıl kod yazacağınızı bilmeseniz bile kolayca kullanabileceğiniz çeşitli seçenekler sunar. İşletmenizin benzersiz ihtiyaçlarına cevap verecek bir platform edinin.

Şablonu Seçin

Şablon, yaratıcı sürecin başladığı yerdir. Şablonunuz size sitenizin nasıl görüneceğine dair fikir verecektir. Şablonunuzu istediğiniz gibi özelleştirmenizi sağlayacak site oluşturma platformları vardır. İstediğiniz kadar yaratıcı olabileceğiniz, hedeflerinizi karşılayan bir siteyi oluşturabileceğiniz şablon seçiniz.

İçerik Oluşturun

Bir şablon seçtikten sonra, onu içerikle doldurmanın zamanı geldi demektir. Hakkımızda, hizmetler sayfası, ürünler sayfası, iletişim, gizlilik, ödeme sayfası gibi sayfaları oluşturun. Ekstra işlevsellik için google haritalar, canlı sohbet, sosyal medya entegrasyonu veya daha fazlası gibi bazı uygulamalar ekleyin.

Ana Bilgisayar Seçin

Verilerinizi saklamak için ana bilgisayara ihtiyacınız olacaktır. Harici bir ana bilgisayar seçin, test edin ve ardından sitenizi yayınlayın.

Başarılı bir ticari site oluşturmak bu adımlarla kolaylaştırılmıştır. Arama motorlarına hitap edebilecek şekilde sitenizi optimize etmeyi unutmayın.